Anora 2024 Torrent 720p.DVD9

yazar:

kategori:

Anora 2024 torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer27/22

Plot

Brooklyn’li genç bir seks işçisi olan Anora, bir oligarkın oğluyla tanışır ve aniden evlenir

Haber Rusya’ya ulaştığında, annesi ve babası evliliği iptal ettirmek için New York’a doğru yola çıkınca masalı tehlikeye girer. IMDb Editörü Arno Kazarian, Anora ve tehlikeli, merak uyandırıcı derecede erotik Misericordia da dahil olmak üzere 2024 New York Film Festivali’nde gösterdiği 12 film hakkında hızlı yorumlar sunuyor. Cannes Film Festivali basın toplantısında, Mikey Madison, yönetmen Sean Baker’ın oyunculara ne yapmalarını istediğini göstermek için karısı yapımcı Samantha Quan ile farklı seks pozisyonları canlandıracağını söyledi.

Close-Up: Anora (2024) filminde referans alınmıştır

Ve Cannes Film Festivali’nin ana ödülü ve yönetmen düzgün ve hatta Amerikan sinemasında ana dillerini konuşan Rus oyuncular. Şaşırtıcı, diye düşündüm ve tanışmaya karar verdim. Genel olarak, avantajlarını zaten sıraladım.

En ilginç şey kalıyor

Film hiçbir şey ve hiçbir şey hakkında. Bir tür aşk hikayesi ama en başından itibaren etkileyici değil. Genellikle daha sonraki gelişme ve tamamlanma konusunda sessizim.

Komedi türü belirtilmiş ama gülünecek bir şey yok

Filmin sonuna drama getirmeye çalışıyorlar gibi görünüyor. Adil olmak gerekirse, Yura Borisov ile filmin son 15 dakikası filmin neredeyse en iyi kısmı ama sonu sadece hayır ve anlamsız. Yazarın ne hakkında konuştuğunu anlıyorsunuz ama bu onu daha ilginç kılmıyor.

New York Film Festivali için tam kadroyu görün

Bu sonbaharda 62.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir