Smiješak 2022 Torrent 1080p.DVD9

yazar:

kategori:

Smiješak 2022 torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer13/33

Bir diğeri de kısa süre sonra Today Show sırasında kalabalığın arasında arka planda belirdi

Plot

Bir hastayı içeren garip, travmatik bir olaya tanık olduktan sonra, bir psikiyatrist giderek sıra dışı bir varlık tarafından tehdit edildiğine ikna olur. 30 Eylül 2022’deki galaya kadar geçen günlerde, filmin oyuncu kadrosu çeşitli beyzbol maçlarında göründü, ev plakasının arkasında tamamen hareketsiz bir şekilde oturdular ve gülümsediler, seyirciler arasındaki hayranların anlaşılabilir bir şekilde endişeli olmasına rağmen kameraya baktılar, hareketsiz kaldılar ve Gülümseme tişörtleri giydiler. 31.

Bardak ayaklarının dibinde gösterildiğinde, çorap giymiş

dakika civarında, Rose alarmı çalarken bir bardağı kırıyor. Birkaç saniye sonra, kapıyı kontrol ettiğinde, bağcıklı ayakkabılar giymiş. Partide daha sonra olanlara dayanarak, “hatalar” olmayabilecek ancak Rose’un bilincinde/zihinsel sağlığında “boşluklar” göstermek için kasıtlı olarak yapılmış olabilecek birkaç süreklilik sorunu var.

Rose Cotter: Sen Kimsin?

Bunu bana neden yapıyorsun?Monstrosity: Çünkü zihnin çok baştan çıkarıcı.. Paramount’un açılış ve kapanış logolarında dağın eteğinde gülümseme şeklinde kavisli bir çizgi var. Chris Stuckmann’ın film incelemelerinde yer alıyor: Smile (2022).

Konusu benzersizdi, prodüksiyon çok harikaydı

LollipopBeverley Ross ve Julius Dixon tarafından yazıldıThe Chordettes tarafından canlandırıldı. Bu filmi önceden hiçbir beklentim olmadan ve hatta fragmanları izledikten sonra bile izlemeye gittim. Tüm kadro, özellikle başrol oyuncusu harika bir oyunculuk çıkarmış.

Onun diğer çalışmalarını izlemek için sabırsızlanıyorum

Film boyunca oldukça fazla sağlam ani korkutma sahnesi vardı ve ben kolay kolay korkan biri değilim. Film ayrıca en başından itibaren deneyime katkıda bulunan çok uğursuz bir havaya sahipti. Genel olarak, bu filmden hoş bir şekilde şaşırdım ve bunu bu yıl izlediğim en iyi korku filmlerinden biri olarak görüyorum!


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir