Woman of the Hour 2023 BluRay.BRRip Torrent

yazar:

kategori:

Woman of the Hour 2023 torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer31/13

Sheryl’in bazı kötü deneyimleri, Anna Kendrick’in kendi deneyimlerini yansıtır

Plot

1970’lerde bir TV şovunda talip arayan bekar bir kadın olan Sheryl Bradshaw, nazik yüzünün ardında ölümcül bir sır sakladığından habersiz, çekici bekar Rodney Alcala’yı seçer. Sheryl’in göğüsleri hakkındaki yorum “tam anlamıyla 19 yaşındayken başıma gelen bir şeyden kaynaklanıyor”… Filmin sonuna doğru, filmden sonra olanları ortaya koyan anlatılardan birinde adı Cheryl olarak yazılmıştır.

Pekala, Cheryl, karar verme zamanı!

Adı aslında Sheryl olarak yazılmıştır ve oyuncu kadrosunda doğruydu. Düzenleme: Bu, oyunumuzun sonunu işaret ediyor. Six Toronto’daki CTV Haberlerine Bağlantı: 8 Eylül 2023 Bölüm (2023).

Bu filmi oylamayanlar erkekler değil, kırılgan egoları olan oğlanlar

Çok sürükleyici ve inanılmaz derecede ürkütücü bir film, Anna Kendrick için mükemmel bir yönetmenlik çıkışı. Bu film, kadınlar olarak hayatı av olarak deneyimlediğimizi ayıklatıcı bir şekilde hatırlatıyor. Fiziksel anlamda av, “üçüncü bekar” gibi hastalar için; (gerçek hayattaki seri katil Rodney Alcala) ve sürekli kötü muamele gördüğümüz hasta bir ataerkil sistemin avı.

Kendrick’in karakteri dayanıyor

Sorunun bir parçası olduklarının hatırlatılmasına dayanamıyor ve ben de bir kadının kendisine davranıldığından daha azına davranılmasını reddetmesini gerçekten izleyemiyorum. 'The Dating Game'de erkek düşmanı palyaçolarla başa çıkmak Harika. Filmin ilerleyen kısımlarında, restoran sahnesinde ve daha sonra Alcala’ya “Seninle hiçbir yere gitmiyorum.” demesi, karşı karşıya olduğunuz tehlikeyi görmenin ve kendi hayatınızı kurtarmanın güçlü bir örneği.

İçgüdülerinizi dinleyin hanımlar, onlar kelimenin tam anlamıyla sizi hayatta tutmak için tasarlanmış

Kadınlara ikinci sınıf vatandaş, onur, saygı ve korumaya layık olmayan kişiler olarak davranan bir ataerkil düzende, kendimizin en iyi savunucuları ve savunucuları olmalıyız. Kendrick’ten mükemmel bir film, yönetmenlik çalışmalarının daha fazlasını görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Sonsuza dek kaydırarak zaman kaybetmeye gerek yok—işte bu ay Netflix’te yayınlanan yeni filmlerin ve TV dizilerinin tam listesi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir