Internet Download Manager Multilingual Build (IDM) 8 SUPER CLEAN Crack + 6.41 Torrent

yazar:

kategori:

Internet Download Manager (IDM) 6.41 Build 8 Multilingual + SUPER CLEAN Crack torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer44/47

Internet Download Manager, indirmelerinizi hızlandırmak için akıllı dinamik dosya segmentasyonu ve güvenli çok parçalı indirme teknolojisine sahip akıllı bir indirme mantık hızlandırıcısına sahiptir. İndirme başlamadan önce dosyaları segmentlere ayıran diğer indirme hızlandırıcıları ve yöneticilerinin aksine, Internet Download Manager indirme işlemi sırasında indirilen dosyaları dinamik olarak segmentlere ayırır.

Özellikler: • Tüm popüler tarayıcılar ve uygulamalar desteklenir!
Internet Download Manager şu tarayıcılarla test edilmiştir: Internet Explorer, MSN Explorer, AOL, Netscape Communicator, Netscape 6, Netscape 7, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Opera, NetCaptor, UltraBrowser, Slim Browser, Avant Browser, MyIE2, Optimal Desktop, Ace Explorer, Advanced Browser, 27 Tools-in-1 Wichio Browser, WindowSurfer, 550 Access Browser, FineBrowser Freeware, Kopassa Browser, Fast Browser Pro, Enigma Browser, GoSuRF, K-Meleon, Smart Explorer, The Off By One Web Browser, Smartalec Voyager, CrystalPort AppCapture, The Family Browser, Internet Download Manager popüler tarayıcıların tüm sürümlerini destekler ve herhangi bir 3. taraf İnternet uygulamasına entegre edilebilir.

• Tek tıklamayla kolay indirme.
Bir tarayıcıdaki indirme bağlantısına tıkladığınızda, IDM indirmeyi devralır ve hızlandırır. IDM, HTTP, FTP, HTTPS ve MMS protokollerini destekler.

• İndirme Hızı Hızlandırması.
Internet Download Manager, akıllı dinamik dosya segmentasyon teknolojisi sayesinde indirmeleri 5 kata kadar hızlandırabilir. Diğer indirme yöneticilerinin ve hızlandırıcıların aksine, Internet Download Manager, indirme işlemi sırasında indirilen dosyaları dinamik olarak segmentlere ayırır ve en iyi hızlandırma performansını elde etmek için ek bağlantı ve oturum açma aşamaları olmadan mevcut bağlantıları yeniden kullanır.

• İndirmeyi Devam Ettirme.
Internet Download Manager, tamamlanmamış indirmeyi bıraktıkları yerden devam ettirir.

• YouTube yakalayıcı.
Internet Download Manager, YouTube, MySpaceTV ve Google Video gibi popüler sitelerden FLV videoları alabilir.

• Basit kurulum sihirbazı.
Hızlı ve kolay kurulum programı sizin için gerekli ayarları yapacak ve Internet Download Manager’ın sorunsuz kurulumunu sağlamak için sonunda bağlantınızı kontrol edecektir. • Sürükle ve Bırak.
IDM’ye bağlantıları sürükleyip bırakabilir ve indirilen dosyaları Internet Download Manager’dan sürükleyip bırakabilirsiniz.

• Otomatik Antivirüs kontrolü.
Antivirüs denetimi, indirmelerinizi virüslerden ve truva atlarından arındırır.

• Gelişmiş Tarayıcı Entegrasyonu.
Etkinleştirildiğinde, özellik herhangi bir uygulamadan herhangi bir indirmeyi yakalamak için kullanılabilir. İndirme yöneticilerinin hiçbiri bu özelliğe sahip değildir.

• Dahili Zamanlayıcı.
Internet İndirme Yöneticisi belirli bir zamanda İnternet’e bağlanabilir, istediğiniz dosyaları indirebilir, işiniz bittiğinde bilgisayarınızı kapatabilir veya bağlantısını kesebilir.

• IDM, web sitesi örümceği ve yakalayıcı içerir.
IDM, web sitelerinden filtrelerle belirtilen tüm gerekli dosyaları indirir, örneğin bir web sitesindeki tüm resimler veya web sitelerinin alt kümeleri veya çevrimdışı tarama için tüm web siteleri. Birden fazla yakalayıcı projesini belirli bir zamanda bir kez çalıştırmak, belirli bir zamanda durdurmak veya değişiklikleri senkronize etmek için periyodik olarak çalıştırmak üzere zamanlamak mümkündür.

• IDM birçok türde proxy sunucusunu destekler.
Örneğin, IDM Microsoft ISA ve FTP proxy sunucularıyla çalışır.

• IDM, temel kimlik doğrulama protokollerini destekler: Temel, Müzakere, NTLM ve Keberos. Böylece IDM, oturum açma adı ve parola kullanarak birçok İnternet ve proxy sunucusuna erişebilir.

• Tüm özellikleri indir.
IDM, geçerli sayfaya bağlı tüm indirmeleri ekleyebilir. Bu özellik ile birden fazla dosyayı indirmek kolaydır.

• Özelleştirilebilir Arayüz.
Sırayı ve ana IDM penceresinde hangi düğmelerin ve sütunların görüneceğini seçebilirsiniz.

• İndirme Kategorileri.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir