Supstanca 2024 720p.DUAL.H Torrent

yazar:

kategori:

Supstanca 2024 torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer28/17

Tuvaletteki ayna, duvar kavgası sırasında defalarca kırıldıktan sonra bütün olarak yeniden beliriyor

Plot

Ünlü bir isim karaborsa ilacı alır: geçici olarak kendisinin daha genç ve daha iyi bir versiyonunu yaratan hücre çoğaltıcı bir madde. Ray Liotta, Şubat 2022’de filmdeki rol için onaylandı, ancak duvarlarını çekemeden o yılın Mayıs ayında öldü. Dennis Quaid onun yerine geçti, ancak Liotta hala yönetmenin jenerikteki “Teşekkür Notları”nda anılıyor.

Elizabeth Sparkle: Biraz madde bağımlılığı vardı

Jenerikte, kan içinde olan tiyatro duvarındaki çok sayıda figürana özel teşekkür ifade ediliyor. The 7PM Project’te yer aldı: 20 Eylül 2024 Bölümü (2024). Pump It UpYazar: Michael Hall, Leonardo StellaOyuncu: Earl GregoryYapımcı: Julien Degins.

En iyi versiyonunuz sizsiniz

Başka biri olmak için değil, daha genç veya daha güzel. Alaycı bir biçimde paketlenmiş mesajı beğendim. Sonunda, kendi güzelliğinizi veya içinde bir canavar olan güzelliği seçmek zorundasınız.

Ve unutmayın, karma vardır

Yaşlanmak ve güzel olmaktan çıkmak doğaldır. Daha az ünlü ve çekici olmak hayatın bir sonucudur. Sahip olduklarınıza minnettar olun ve sahip olduklarınızdan memnun olmamak bizi sadece felakete sürükler.

Bu yüzden izlemeye değer

Çiçek ekersiniz, güzellik görürsünüz. Mesajı anlarsanız korkunç hiçbir şey görmezsiniz. Venedik, TIFF, New York ve daha fazlası dahil olmak üzere bu yılki film festivallerinden heyecan verici yeni filmlerimizin listesine göz atın.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir