Windows 11 For EPUB Rathbone Dummies by Andy Torrent

yazar:

kategori:

Windows 11 For Dummies by Andy Rathbone EPUB torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer25/21

xx

Andy Rathbone’un Windows 11 For Dummies EPUB’u

Windows konusunda yardıma mı ihtiyacınız var? Windows’un bu çok sevilen kitabında en son ipuçlarını ve püf noktalarını bulun

Windows 11, Microsoft’un işletim sisteminin şimdiye kadarki en hızlı, en güvenli ve en esnek sürümü olmayı vaat ediyor. Böyle bir vaatle, elbette onu mümkün olan en kısa sürede kullanmaya başlamak istersiniz! Windows 11 For Dummies, Windows 11 For Dummies’deki en son güncellemeleri sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Windows uzmanı ve çok satan yazar Andy Rathbone, yeni güncellenen Windows 11 arayüzünde nasıl dolaşacağınızı, Teams ve widget’lar gibi yeni Windows araçlarını nasıl kullanacağınızı ve Android uygulamalarını nasıl kullanacağınızı göstererek size yardımcı oluyor.

Windows 11 turunuz Başlat menüsüyle başlıyor ve işler ters gittiğinde nasıl sorun gidereceğinizi anlatarak sona eriyor. Sabit sürücünüzdeki dosyaları nasıl bulacağınızı, Microsoft Teams’de arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla nasıl bağlantı kuracağınızı, telefonunuzdan sabit sürücünüze nasıl fotoğraf aktaracağınızı veya masaüstünüz ile dizüstü bilgisayarınız arasında nasıl geçiş yapacağınızı öğrenin. Ek konular şunlardır:

Başlat menüsünde gezinme
Dosyalarınızın nerede saklandığını bulma
Çocuklarınızı işsiz bırakmak için ayrı kullanıcı hesapları ekleme
Bir WiFi ağına bağlanma
Widget’larınızı özelleştirme
Dizüstü veya tablete geçme
Ne yapmak istediğinizi biliyorsunuz. Windows 11 For Dummies’i masaüstünüzde, dizüstü bilgisayarınızda ve tabletinizde çalışır durumda tutun.

xx


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir