Smiješak 2022 Torrent 720p.WEBRip

yazar:

kategori:

Smiješak 2022 torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer48/32

Kısa süre sonra, Today şovu sırasında kalabalığın arasında arka planda bir başkası belirdi

Plot

Bir hastayı içeren tuhaf, travmatik bir olaya tanık olduktan sonra, psikiyatrist gizemli bir varlık tarafından tehdit edildiğine giderek daha fazla ikna olur. 30 Eylül 2022’deki vizyona girmesinden birkaç gün önce, filmin oyuncu kadrosu çeşitli beyzbol maçlarında oturmuş halde göründü. ev plakasının arkasında hareketsiz duruyor, kameraya bakarken gülümsüyor, seyircilerdeki hayranların anlaşılabilir şekilde endişeli olmasına rağmen hareketsiz ve Smile tişörtü giyiyordu.

Yaklaşık 31 dakika sonra, Rose alarm çaldığında bir bardağı kırar

Şişe ayaklarının dibinde göründüğünde, çorap giymektedir. Birkaç saniye sonra, kapıya baktığında, bağcıklı ayakkabılar giymektedir. Daha sonra bir partide olanlara dayanarak, "hatalar" olmayabilecek ancak "kırılmalar" aslında kasıtlı olabilecek bir dizi süreklilik sorunu vardır.

Rose Cotter: Sen nesin?

Rose’un bilincinde/akıl sağlığında. Bana bunu neden yapıyorsun? Canavar: Çünkü zihnin çok davetkar.

Chris Stuckmann Film İncelemeleri: Smile (2022) filminde başrol oynadı

Paramount’un açılış ve kapanış logoları, dağın eteğinde gülümseme şeklinde kavisli bir çizgi içerir. Lollipop Beverley Ross ve Julius Dixon Oyuncu: The Chordettes. Başka bir yaratığın rulosundan çıkarken kıvranmasını izleme sıranızın ne zaman geleceğini asla bilemezsiniz, size tüm tutkunuzu ve coşkunuzu alt eden ve çalan kargaşayı sunar, ancak onu giyinceye kadar sırıtmanın ve katlanmanın, kaçışın yolu yoktur.

Özel efektler iyi ve yakın gelecekte 2, 3

Aşırı kullanılmış bir metaforla çok genel bir korku temasının oldukça orijinal bir yorumu, ancak Sosie Bacon’ın performansı, tırmanış gibi dikkat çekici ve ilgi çekici. veya gerilimi artıran ve daha fazlasını ummanız için sizi yeterince meşgul eden iki gerçek sıçrama korkusu anı. ve daha fazla bölümün potansiyeli size başrol olarak geri dönüyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir