Woman of the Hour 2023 1080p.BRRip Torrent

yazar:

kategori:

Woman of the Hour 2023 torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer23/44

Sheryl’in hevesli bir aktris olarak yaşadığı kötü deneyimlerden bazıları Anna Kendrick’in deneyimlerini yansıtır

Plot

1970’lerin hit televizyon dizisinde bir talip arayan bekar bir kadın olan Sheryl Bradshaw, adamın nazik görünümünün ardında ölümcül bir sır yattığından habersiz, çekici bekar Rodney Alcala’yı seçer. Sheryl’in göğüs yorumu “19 yaşındayken başıma gelen bir şeyden kelimesi kelimesine alınmıştır.” Filmin sonuna doğru, filmden sonra olanları ortaya koyan anlatımlardan birinde adı Cheryl olarak yazılır.

Ed: Bu oyunumuzun sonu

Adı aslında Sheryl olarak yazılır ve oyuncu kadrosunda doğruydu. Pekala, Cheryl, karar verme zamanı!

CTV News at Six Toronto’da bildirildi: 8 Eylül 2023 (2023) bölümü

Anna Kendricks’in ilk yönetmenlik denemesinde Autumn Best kolayca göze çarpan bir performans sergiliyor, ancak Daniel Zovatto da seri katil Rodney Alcala rolünde kesinlikle ürkütücü. Film müziği ve sinematografi etkileyici ve sürükleyici, senaryo ise hızlı tempolu ve karakter odaklı.

Anna Kendricks’in yönetmenlik kariyeri için parlak bir gelecek görüyorum

Alcala’nın suçlarının gerçek hikayesinden gevşek bir şekilde uyarlandığını biliyorum, ancak yazarlar gerçek hikayede biraz yaratıcı davranmışlar (Nicolette Robinson tarafından canlandırılan “Laura” karakteri hiç var olmamış, Rodney bir numaralı bekardı, üç değil, vb.) Ayrıca onun hakkında ve nasıl böyle bir canavara dönüştüğü hakkında biraz daha fazla bilgi kullanabilirdim. Sonuç olarak, son 50 yılın tartışmasız en garip seri cinayet vakalarından birine heyecan verici, ilginç ve oldukça sinir bozucu bir bakış açısıydı.

Daha fazla bilgi edinmek için Ekim takvimimize göz atın!

What We Do in the Shadows’un son sezonu bu ayın en büyük TV ve yayın prömiyerlerinden biri.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir