Divlji robot 2024 WEBRip.DDP Torrent

yazar:

kategori:

Divlji robot 2024 torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer10/33

Daha sonra "Zeki bir robot vahşi doğada ne yapardı?" sorusunu sordu

Plot

Bir gemi kazasından sonra, Roz adında zeki bir robot ıssız bir adada mahsur kalır. Zorlu ortamda hayatta kalmak için Roz adanın hayvanlarıyla bağ kurar ve yetim bir kaz yavrusuna bakar. Lupita Nyong'o, yazar-yönetmen Chris Sanders ile birlikte The Wild Robot’u birlikte yaptıkları önemli çalışmalar ve zamanları hakkında konuşmak üzere bir araya geliyor. Yazar Peter Brown’a göre, "The Wild Robot" için ilham, bir ağaçta bir robotun taslağından geldi.

Bir jenerik sonrası sahne

Tilki kulübeye girdiğinde, kapının yakınındaki bir geyik homurdanır ancak kullanılan ses efekti bir ayı kaydıdır. Roz: [fragmandan] Bazen hayatta kalmak için programlandığınızdan daha fazlası olmalısınız.. Paddler ve Fink birlikte bir ağaç diktiler. Bir sincap gülerek belirdi.;
Fink sincaba bir meşe palamudu fırlatır..

Bu filmi çok sevdim

The MSK Show’da referans alınmıştır: EP 33 | James Gunn’ın Süperman’inin Yeni Fotoğrafı Düştü | Başka Bir Jurassic World Üçlemesi (2024). Kiss the Sky (”The Wild Robot”tan) Delacey, Jordan Johnson, Stefan Johnson, Maren Morris, Michael Pollack, Ali Tamposi tarafından yazılmıştır Maren Morris tarafından seslendirilmiştir The Monsters & Strangerz & Isaiah Tejada tarafından üretilmiştir Orkestra düzenlemesi Kris Bowers tarafından yapılmıştır Maren Morris, Sony Music Entertainment ile yapılan düzenlemeyle Columbia Records izniyle yer almaktadır. Hoşgörü ve birlik konusunda harika bir mesajı var. Seslendirme büyüleyici.

Ama hayal kurmak güzel

Animasyon çok iyi, zaman zaman çarpıcı. Hikayeyi beğendim, ancak bazı insanların çok duygusal veya bayağı olduğunu düşündüğünü görebiliyorum. Çok bölünmüş bir dünyada ve umutsuzca bölünmüş görünen bir ülkede, karakterlerin bir araya geldiği, farklılıklarını kabul edebildiği ve bir topluluk kurduğu bir hikayeyi deneyimlemek çok rahatlatıcı. Ne yazık ki, onu kurgu yapan da bu.

Bu filmi sevdim

Baş karakterin ve tüm değişime ilham veren karakterin nihai "öteki" olması, konuyu daha zarif bir şekilde vurgulamaya yarıyor. Sanırım bazı insanlar bunun manipülatif olduğunu ve izleyicinin yüreğine gereksiz yere dokunduğunu düşünecek. Ama bana göre güzelliğinin bir kısmı da bu. Venedik, TIFF, New York Film Festivali ve daha fazlası dahil olmak üzere bu yılki film festivallerinden heyecan verici yeni filmlerin listesine göz atın.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir