Adobe Illustrator 2024 v28.0.0.88 Pre-Activated – [haxNode] (x64) Torrent

yazar:

kategori:

Adobe Illustrator 2024 v28.0.0.88 (x64) Pre-Activated - [haxNode] torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer26/45

Adobe Illustrator Genel Bakış

Sektör standardı vektör grafik yazılımı, baskı, web, video ve mobil için logolar, simgeler, çizimler, tipografi ve illüstrasyonlar oluşturmanıza olanak tanır. Milyonlarca tasarımcı ve sanatçı, web simgelerinden ve ürün ambalajlarından kitap illüstrasyonlarına ve reklam panolarına kadar her şeyi oluşturmak için Illustrator CC’yi kullanır.
Adobe Illustrator’ın Temel Özellikleri

Her boyutta ikonik çalışma: Basit şekilleri ve renkleri sofistike logolara, simgelere ve grafiklere dönüştürmek için ihtiyacınız olan tüm çizim araçlarını edinin. Illustrator çizimleri vektör tabanlı bir yazılımdır, bu nedenle mobil ekranlar için küçültülebilir ve reklam panosu boyutuna kadar ölçeklenebilir ve her zaman net ve güzel görünür.
Her şeyi anlatan muhteşem tipografi: Bir şirket adını bir logoya dahil edin, bir el ilanı oluşturun veya piyasadaki en iyi yazı araçlarıyla bir web sitesi tasarımı taslağı hazırlayın. Efektler ekleyin, stilleri yönetin ve mesajlarınızı mükemmel şekilde ifade eden tipografik tasarımlar oluşturmak için tek tek karakterleri düzenleyin.
Her yerde dikkat çekin: Serbest çizimler oluşturun veya içe aktarılan fotoğrafları izleyerek ve yeniden renklendirerek bunları sanat eserlerine dönüştürün. İllüstrasyonlarınızı basılı parçalar, sunumlar, web siteleri, bloglar ve sosyal medya dahil her yerde kullanın.
Pro güç standart olarak gelir: Hızlı, duyarlı performans ve hassas araçlarla işleme değil tasarıma odaklanmak kolaydır. Vektör grafiklerinizi belgeler arasında yeniden kullanın. Photoshop, InDesign, XD ve Premiere Pro gibi diğer Creative Cloud uygulamalarıyla sorunsuz bir şekilde çalışın. Illustrator, tasarımlara, videolara ve daha fazlasına sanat eseri eklemeyi çocuk oyuncağı haline getirir.
Serbest Biçimli Degradeler: Nesnelerinize ve sanat eserlerinize daha doğal bir görünüm ve his veren zengin renk karışımlarını kolayca oluşturun.
Genel Düzenleme: Birden fazla çalışma yüzeyindeki tekrarlayan metinleri veya nesneleri aynı anda değiştirerek zamandan tasarruf edin.
Özelleştirilebilir araç çubuğu: Yalnızca istediklerinize sahip olmak için araçlar ekleyin veya kaldırın ve bunları sizin için en iyi şekilde çalışan şekilde gruplayın.
Sunum ve Kesim Önizlemesi: Çalışma yüzeylerini kolayca yansıtabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz slaytlara dönüştürün ve kenarlar kesildiğinde taşma payı olan belgelerin nasıl görüneceğini görün.

VirüslerToplam:
Kurulum:


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir