Hellboy: The Crooked Man 2024 Torrent

yazar:

kategori:

Hellboy: The Crooked Man 2024 torrent
Download torrent
Rate
Seed Peer10/31

Hellboy ve çaylak B.P.R.D. Ajanları, 1950’lerde cadıların ve kötü yerel iblis Crooked Ma’nın egemen olduğu uzak bir topluluğu keşfettikleri Appalaşlara gönderilir… hepsini oku. Söylenene göre 20 milyon dolarlık bir bütçesi varmış, dört uyarlamanın en düşük bütçesiymiş. Rahip Watts: Dışarısı karanlık. Şeytanın kıçı kadar karanlık. Friday Night Tights Şunlardan Bahsediyor: Küçük Deniz Kızı, The Flash, RoP’un hayranlara saldırması, Indy Spoiler – Paul Chato ile FNT 251 (2023). Diz Sarsıntısı Don Alexander tarafından yazılmıştır İlk iki canlı aksiyon Hellboy filmini çok sevdim ve hatta iki animasyon filmini bile beğendim, diğer yandan 2019 filmine kesinlikle dayanamadım ve başarısız olmasına sevindim' Benim Hellboy’um. Şimdi, Hellboy: The Crooked Man (2024) filmini yeni bitirdim ve özellikle de heyecanlanmadığım için bu filmin ne kadar iyi olduğuna şaşırdım. Hellboy: The Crooked Man (2024) için olumlu yönler:
Her şeyden önce, bu filmin fantezi-macera yoluna gitmeye karar vermesini takdir ettim, özellikle de 2019 filmine dair en büyük eleştirilerimden biri hangi türe girmesi gerektiğine karar verememesi olduğu için. Film yapımcılarının CGI olmadan görünümü pratik tutmasını seviyorum. Ayrıca bunun günümüzde çıkan sıradan bir süper kahraman filmi olmamasını da takdir ettim. Filmin hikayeye yaklaşımını ve küçük ölçeğini de sevdim. Son olarak, Jack Kesy Hellboy versiyonu olarak iyi ve beni Ron Perlman ile karşılaştırmadan kendi başına ayakta durabiliyor. Hellboy: The Crooked Man (2024) için olumsuz yönler:
Film çok düşük bütçeli ve bu son üründe açıkça görülüyor. Ayrıca kötü ama berbat olmayan bazı berbat CGI’lar da var. Son olarak, bu filmin kısıtlamalar nedeniyle yeni bir seri başlatıp başlatmayacağını bilmiyorum ve bu kötü olurdu çünkü devam filmlerinde üzerinde çalışılabilecek ve geliştirilebilecek birçok şey var. Genel olarak, Hellboy: The Crooked Man (2024), süper kahraman türüne taze bir hava katan yeterince sağlam bir süper kahraman korku filmi ve bunun bir seri haline gelmesini çok isterim.. "We do what we do in the shadows" Ayın en büyük TV ve yayın prömiyerlerinden biri. Daha fazlası için Ekim takvimimize göz atın!


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir