Windows 10 X64 Pro 2021 2023 LATEST 22H2 19045.2546 en-US Office incl Torrent

yazar:

kategori:

Download torrent
Rate
Seed Peer36/16

Windows 10, Microsoft tarafından Windows NT işletim sistemleri ailesinin bir parçası olarak üretilen kişisel bilgisayarlar için bir dizi işletim sistemidir. Windows 8.1’in halefidir ve 15 Temmuz 2015’te üretime, 29 Temmuz 2015’te de perakende satışa sunulmuştur. Windows 10, kullanıcılara ek bir ücret ödemeden sunulan yeni sürümleri düzenli olarak alır. Kurumsal ortamlardaki cihazlar bu güncellemeleri daha yavaş alabilir veya on yıllık genişletilmiş destek süresi boyunca yalnızca güvenlik düzeltmeleri gibi kritik güncellemeleri alan uzun vadeli destek aşamalarını kullanabilir.

Windows 10’un en dikkat çekici özelliklerinden biri, ilk olarak Windows 8’de tanıtılan Metro tarzı uygulamaların bir uzantısı olan Evrensel Uygulamalar desteğidir. Evrensel uygulamalar, PC’ler, tabletler, akıllı telefonlar, gömülü sistemler, Xbox One, Surface Hub ve Karma Gerçeklik dahil olmak üzere neredeyse aynı koda sahip birden fazla Microsoft ürün ailesinde çalışacak şekilde tasarlanabilir. Windows kullanıcı arayüzü, özellikle 2’si 1 arada PC’de, mevcut giriş aygıtlarına dayalı fare odaklı bir arayüz ile dokunmatik ekran için optimize edilmiş bir arayüz arasındaki geçişleri ele alacak şekilde revize edildi; her iki arayüz de Windows 8 kutucuklarıyla geleneksel Windows 7 Başlat menüsünü içeren güncellenmiş bir Başlat menüsü içeriyor. Windows 10 ayrıca Microsoft Edge web tarayıcısını, sanal masaüstleri sistemini, Görev Görünümü adlı bir pencere ve masaüstü yönetim işlevini, parmak izi ve yüz tanıma ile oturum açma desteğini, kurumsal ortamlar için yeni güvenlik özelliklerini ve DirectX 12’yi tanıttı.

Yenilikler:

Diller: Arapça, İngilizce, Almanca, Yunanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Felemenkçe, Portekizce-Portekizce, Portekizce-Brezilyaca, Türkçe!

Sistem gereksinimleri:
– İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha iyisi.
– RAM: 1 gigabayt (GB).
– Boş sabit disk alanı: 16 gigabayt (GB).
– Grafik bağdaştırıcısı: Microsoft DirectX 9 veya üzeri grafik aygıtı.
– Bazı özellikleri kullanmak için ek gereksinimler.
– Dokunmatik özellikler, çoklu dokunmatik teknolojisi desteğine sahip bir tablet veya monitör gerektirir.
– Uygulamaları indirmek ve başlatmak için Windows Mağazasına erişmek için etkin bir İnternet bağlantısı ve en az 1024 x 768 piksel ekran çözünürlüğü gerekir.

Kurulum yöntemi:
* Rufus ile önyüklenebilir bir USB sürücü oluşturun (şiddetle tavsiye edilir) ve önyükleyin!


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir